Usuwanie konta
Usuń konto i dane Flirter.ai
Na tej stronie wyjaśniamy, jak usunąć konto w aplikacji na Androida FlirterAI: Smart Dating Helper, prowadzonej przez Mostafę Mekawy (Polska). Aby złożyć żądanie, nie musisz się logować, ponownie instalować ani otwierać aplikacji.
Usunięcie konta Flirter.ai nie anuluje subskrypcji w Google Play. Anuluj ją osobno w Google Play, aby zatrzymać kolejne odnowienia.
Anulowanie subskrypcji, usunięcie konta i wniosek o zwrot to trzy różne działania. Anulowanie zatrzymuje przyszłe odnowienia w Google Play; usunięcie konta usuwa zapisy Twojego konta Flirter.ai; wnioski o zwrot rozpatrywane są w procedurze Google Play i zgodnie z obowiązującymi przepisami.
Zarządzaj subskrypcjami w Google PlayOpcja 1
Usuń w aplikacji
- Otwórz Flirter.ai i przejdź do swojego Profilu.
- Otwórz ustawienia edycji/konta.
- Wybierz Usuń konto. Aplikacja poprosi o potwierdzenie przed usunięciem.
Nazwy opcji w menu mogą się nieznacznie różnić w zależności od wersji aplikacji.
Opcja 2
Zgłoś usunięcie e-mailem
Napisz do nas z adresu powiązanego z kontem. Potrzebujemy tylko adresu e-mail konta i — jeśli chcesz — krótkiego wyjaśnienia.
- Adres
- flirteraiapp@gmail.com
- Temat
- Flirter.ai account deletion request
To otworzy Twoją aplikację pocztową. Wyślij wiadomość, aby złożyć żądanie.
Jeśli aplikacja pocztowa się nie otworzy, napisz na powyższy adres z podanym tematem.
Nie masz już dostępu do tego adresu e-mail? Skontaktuj się z pomocą pod tym samym adresem — ustalimy proporcjonalny sposób potwierdzenia, że kontrolujesz konto.
Do rozpatrzenia żądania usunięcia nigdy nie prosimy o numer telefonu, dane karty, dokumenty tożsamości, identyfikator użytkownika aplikacji, logowanie ani zgodę marketingową.
Jak rozpatrujemy żądania
Sprawdzamy, czy żądanie pochodzi od osoby kontrolującej konto, a następnie rozpatrujemy je bez zbędnej zwłoki i w terminach wymaganych przez prawo (co do zasady w ciągu miesiąca zgodnie z RODO). Pytania dotyczące żądania możesz wysłać na flirteraiapp@gmail.com.
Co zostaje usunięte, a co może pozostać
| Dane | Co się dzieje |
|---|---|
| Konto logowania i profil | Usuwane wraz z zapisami konta |
| Zapisane dane wejściowe, wyniki, historia, plany randek i ulubione miejsca | Usuwane wraz z zapisami konta |
| Salda kredytów i kopia statusu subskrypcji | Usuwane wraz z zapisami konta |
| Zgłoszenia odpowiedzi AI i liczniki bezpłatnych zapytań przypisane do konta | Usuwane wraz z zapisami konta |
| Ograniczone odniesienia do transakcji i zapisy zdarzeń rozliczeniowych (aby zapobiec ponownemu użyciu potwierdzenia zakupu lub podwójnemu przyznaniu kredytów) | Mogą pozostać w uzasadnionych celach |
| Zbiorcze liczniki | Mogą pozostać w uzasadnionych celach |
| Logi platformy i kopie zapasowe (odrębne okresy przechowywania) | Mogą pozostać w uzasadnionych celach |
| Zapisy przechowywane samodzielnie przez Google Play i innych dostawców | Mogą pozostać w uzasadnionych celach |
Pozostałe zapisy nie zawsze są anonimowe — pozostały zapis transakcji może nadal stanowić dane osobowe. Usunięcie konta nie usuwa danych w pamięci podręcznej Twojego urządzenia; usuniesz je, odinstalowując aplikację lub czyszcząc jej dane. W sprawach dalszych działań lub żądań wykraczających poza zapisy w aplikacji napisz na flirteraiapp@gmail.com. Szczegóły znajdziesz w Polityce prywatności (/privacy).